BLOG

Bine ati venit pe pagina de Blog a Spitalului de Psihiatrie Sapunari – Aici puteti regasi informatii utile, participari la Evenimente, informatii din presa si multe altele.

Noutati

Spitalul de Psihiatrie Sapunari

Mulțumiri de la Spitalul de Psihiatrie Săpunari – 2022

Mulțumim partenerilor instituționali, sponsorilor și angajaților pentru realizările din 2022.

Citește mai mult

Tratamentul timpuriu poate salva vieți!

Screeningul pentru cancerul de col uterin reprezintă testarea periodică, la intervale regulate, a tuturor femeilor din grupa de vârstă la risc (25 – 64 ani) pentru a depista dacă au leziuni precanceroase. Dacă aceste leziuni sunt depistate și nu sunt tratate, în timp, pot evolua în cancer de col uterin.

 

Citește mai mult

Ziua Mondiala a Sigurantei Pacientului – 17 Septembrie

 

ANMCS invită pe cine își dorește să marcheze data de 17 septembrie, Ziua Mondială a Siguranței Pacientului, să poarte un obiect vestimentar sau accesoriu de culoare portocalie.

 

Citește mai mult

Doamna doctor Simona Alexandrina Tulfan a ocupat, prin concurs, postul vacant din cadrul Compartimentului de Îngrijiri Paliative

De astăzi, Spitalul de Psihiatrie Săpunari este mai bogat : doamna doctor Simona Alexandrina Tulfan a ocupat, prin concurs , postul vacant din cadrul Compartimentului de Îngrijiri Paliative .

Doamna doctor este medic primar oncolog cu competență în îngrijiri paliative și are o vastă experiență profesională.

Citește mai mult

Personal medical în siguranță! Pacienți în siguranță!

Acesta este sloganul din 2020 ales de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru a marca pe 17 septembrie Ziua Mondială a Siguranței Pacientului.

Citește mai mult

Există atâta înțelepciune pe lumea aceasta!

Zilele trecute am constatat din nou că nimeni nu e singur pe pământ ! Doamnele profesor Georgiana Ungureanu și Cecilia Ionescu , cu ajutorul elevilor de la Colegiul Național ”Iulia Hașdeu” București, au venit cu daruri de suflet pentru pacienții spitalului nostru.

Citește mai mult